fredag 11. april 2008

SMITTSOMT

Jeg har opplevd det to ganger denne uken.Teorien har jeg aldri vært i tvil om, men det er likevel oppløftende å oppdage at den stemmer med virkeligheten. Og jeg snakker om det faktum at positiv energi/utstråling/entusiasme som enkelte mennesker til tider sprer rundt seg, faktisk kan smitte.Smittefaren er muligens størst for de som har minst sjelelig immunforsvar. -For disse er det derfor ekstra viktig å omgi seg med de personene som sender ut poitiv energi. Jeg er nemlig ikke i tvil om at smittefaren er absolutt like stor når det gjelder negativ energi.
Men altså; to fremmede mennesker har denne uken tilført meg litt ekstra sårt tiltrengt energi. En ung, frisk, engasjert dame jeg traff på et møte på jobben og en bamse av en blomsterhandler som fikk meg til å bestille konfirmasjons-dekorasjoner med tromme-tema! Takk til dere begge!

5 kommentarer:

Elisabeth Augusta sa...

Herlig! Det er jo ikke alltid vi legger merke til det når det skjer. Hverken det av positiv eller negativ art. Desto bedre når vi faktisk opplever at vi opplever det. Lykke til med å fange opp positive vibber de neste to travle ukene ;-)

Kari sa...

Går vi rundt med en negativ og lukket innstilling er det ingen som kommer innenfor. Åpner du opp og lar deg føle på verden rundt får du et lysere liv.
Godt å lese den lille historien din.

GAWO sa...

Jeg er så enig så enig. Jeg selv er virkelig lett motagelig for andres energi, så for meg er det viktig å ha de rette personene i nærheten. I tillegg håper jeg at jeg selv kan utstråle noe som kan inspirere andre.

Hyggelig at du stakk innom hos meg en søndagsformiddag. God søndag til deg.

Tone sa...

Ja, det er utrulig kor stimulerande det er med godt selskap!
Eg trur det må vere den beste form for antidepressive middel!!

GOD HELG!!!!!!!!

=Anja sa...

Godt med sånne bekreftelser,ja:o)