onsdag 28. januar 2009

Bilde 6,6...

Jeg ble utfordra av Anja til å finne bilde nr 6 i mappe nr 6. Da havna jeg et sted jeg hadde lagra en del malerier. Og det sjette var dette:


malerier 004

Det ble laget en stund etter at svigermor døde. Hun hadde en hytte med en hage som hun var veldig glad i. Der jobbet hun helt fram til 2 måneder før hun døde (nesten 91 år). Hun satte veldig stor pris på alt hun hadde i denne hagen. Blomster, busker, trær, fugler, utsikt over sjøen, pinnsvin, villkatter......
Opprinnelig var dette bildet ganske mye større, men jeg kutta vekk mye for at ikke korset skulle bli så framtredende. Forresten litt ulogisk i og med at det er korset som er blitt igjen!?
Men bildet minner meg om når hun levde, om gleden hun viste overfor det som vokste og om sjølve stedet.
Vi er så heldige at vi har arvet dette stedet sammen med søsknene til Jarle, og nå holder vi på å planlegge en oppussing av hytta. Jeg håper vi får like mye glede av dette stedet som hun hadde.

Jeg har sett mange 6, 6 bilder rundt omkring, men hvis noen som leser dette ikke har fått eller tatt utfordringen, så værsågod... Tone og Elisabeth, har dere forresten?

3 kommentarer:

Elisabeth Augusta sa...

Et godt minne.
Jeg har fått utfordringen men ikke tatt den. Har nemlig nesten ingen bilder igjen her på laptopen. alt er lagret trygt på den eksterne disken. Altfor mye arbeid å koble den til...

Tone sa...

Du traff jo på et veldig fint foto, Helle!
Og så kjekt å lese tankane dine omkring fotoet!
Nei, eg har ikkje fått den utfordringa før.
No i det siste har eg sete med nasen i bilder frå Emergenza festivalen.
(Har du sett bloggen eg har lagt nokon av dei i?)
Det er jo veldig kjekt, men eg har jobba så intenst med det no at eg kjenner det kan vere godt å opne eit anna album, så eg trur eg skal ta den utfordringa.

Og, Helle eg trur de vil få like mykje glede av landstedet som Maud hadde!

Runa sa...

Nydelig bilde ! Er bare en liten tur innom for å ønske deg ei fin uke :-)!