tirsdag 2. desember 2008

Advent



Denne orkidéen har jeg venta på lenge. Og jeg er glad den kom akkurat nå til adventstiden og jul. Jeg liker blomster som kommer igjen selv om jeg må vente en stund.
Og nå går vi rundt og venter på jul. Vi vet at den kommer også, uansett hvor mye eller lite vi gjør på forhånd. Ganske rart egentlig. Alle holder på med litt forberedelser. Vi gjør oss klare. Venter på noe. Og kanskje mange innerst inne også håper bittelitt på at det er sant det vi har lært om jul. At den utrolige historien er sann.
Jomfrufødsel og vise menn som følger etter en lysende stjerne. Engler i utmarka og fulle hoteller. -Det siste ikke så utrolig, forresten.
Og så noe så uskyldig som et lite barn. Det er liksom poenget. Ny start. Nytt håp. Gid det var sant....

3 kommentarer:

=Anja sa...

Koslig bilde Helle

Alt er i emning- og snart snur sola, det er no min mening:o/

Elisabeth Augusta sa...

Jeg venter på at knopper skal briste. Tre orkideer har knopper i tre forskjellige stadier. Husker ikke fargene, så det er spennende om det er en lilla eller en hvit som spretter først. Jeg tror ihvertfall på gleden denne ventinga gir meg.

Betty Boom sa...

Det er omtrent så sant som du gjør det til Det er selve livet som har laget historien uansett. Jeg trenger to dager på å gjøre jul. Resten av julen bor inni hjerte mitt.