søndag 21. desember 2008

Pepperkakehus i hus

Aldri mer pepperkakehus-laging i dette huset! Sa jeg.
Vi fikk det ikke til å henge sammen, melisen bare rant og vi hadde glemt å lage dør og vinduer. Vi var sinte etter tur, Julie og jeg, -og det var langt i fra lystbetont å gjennomføre dette prosjektet.
Men vi klarte det:
pepperkakehus

Og da vi skulle sette alt i sammen ble det ganske moro. I hagen fikk vi plass til basseng der de sure skrikerungene kunne kose seg, og et lite grisehus til den heldige grisen som overlevde julen.

grisebingen


Oppe i pipa ble det plass til både en engel og en nisse.
De har sikkert litt av hvert å snakke om!


engel og nisse

Og nå har jeg tenkt å begynne å vaske gølvet og bære inn litt ved.......

2 kommentarer:

Elisabeth Augusta sa...

Pepperkakesjarm de Lux. Tydelig å se at nissefar er vant med turer opp og ned sotete piper. Godt at han har med seg englevakt på turen, for det er visst dårlig med sikkerhetsutstyret. Når skal nissen forstå hvilken tid han lever i og begynne med hjelm?

Pernille sa...

Heisan:)

Så koselig at du stakk innom bloggen min. Det er kjempekos det:)

Skjønner at pepperkakehumoteringen ble frustrerende. Men så nydelig det ble til slutt! Er sikker på at om noen dager så er det bare kosen igjen en husker. Og slik skal det være;) Dere har virkelig vært flink og kreativ!

Tittet litt nedover bloggen og jeg syns den er kjempetrivelig. Mange flotte bilder å se på! Hvilket kamera er det du har fått deg? Det er så spennende med kameraer. Jeg har fått meg et canon speilrefleks D1000, så no famler jeg meg fram. Hi hi hi.

Jeg legger deg til på blogglista mi om jeg får lov:)

Ha en koselig siste søndag i advent:)